Valpflytt.

Nu har alla valpar lämnat sitt bo och blivit stora. Usch så tomt det är!
Inga valppussar, inget bitande busande i händerna, inga små valpsteg som hörs (Tro det eller ej men de små små små valparna kan låta som stora elefanter som springer över golvet). Det är väldigt tomt (även med 8 hundar totalt här hemma). 
Vi vet att valparna kommer få det så bra i sina nya hem. Med så mycket kärlek. Vi önskar er all lycka till med era nya familjemedlemar. Ni har fått riktiga små skatter, prinsar och en prinsessa. 
Så fina och duktiga valpar. Vi hoppas och håller tummarna att få träffa er snart igen. 
Saknar er redan. Pussar i massor...
 
Hemsidan uppdaterad : Kull 8
 
 
Selma har hunnit bli hela 6 månader. Stora tjejen. Hon har älskat att ha valparna här hos oss. Hon fick ju själv inga egna kullsyskon, så hon adopterade de till sina egna syskon. De hade så roligt tillsammans. Speciellt hon och Anton (nu Kenzo). Hon kommer också att sakna de. 
Nya kort på Selma har kommit in på hemsidan.
 
Hemsidan uppdaterad: Selmas fotoalbum
 
 

Hemsidan uppdaterad.

Usch! Nu är det inte långt kvar med våra små mumintroll! De har redan hunnit bli 7 veckor. Tiden bara springer iväg. 
Nu i veckan har valparna fått sitt första bad av mamma (Lisa). De var så duktiga, såklart lite läskigt var det förstås. Men för att vara första gången var de så duktida. De lär bli många bad framöver. Men de är de helt ovetande om, än så länge.
 
Nu finns iallafall nya bilder på valparna i kategori "Valpar" under mapp "Kull 8"- De som är nya är Bilderna när valparna både är 6 veckor och 7 veckor. 
 
 
 
 
Nu nästa vecka är det dags för veterinärbesök. Håller tummarna att allt är som det skall.
 
 
 

Hemsidan uppdaterad.

Äntligen, nu ligger det mer bilder på valparna på hemsidan. 
 
Kategori "valpar".. "Kull 8". 
 
 
Nu har valparna hunnit bli 5 veckor och har vart ute för första gången (vid 4 veckors ålder). Tänderna börjar nu även spricka igenom, så de rinner lite i ögonen på dem. Inte så konstigt kanske. 
Valparna är så mysiga och gosiga, pussas och viftar på svansen. De börjar få egna små personligheter. Så roligt att se. 
När de leker med varandra så morrar de riktigt på varandra och riktigt leker med varandra, så roligt att se.
 
Selma har fått börja leka med de också (De andra hundarna med såklart) men det är speciellt med Selma, Hon hade ju inget kullsyskon så detta är helt nytt för henne. Hon tycker de är så roliga!
 
Det är så praktiskt och skönt att ha valpar på sommaren, så fort de sovit så tar vi ut de i trädgården, så de gör sina behov ute. Så mysigt när det är fint väder. 
 

Snart blir det tillökning..

 
Nu är det ca en månad kvar tills vi får tillökning i vår familj. Denna gången blir de inga hundvalpar utan en liten människovalp! Vi längtar efter dig! 
 
 
 
 
En liten Liam i magen.. Du är så efterlängtad.
 
 
 

RSS 2.0